Welcome at Your Home Learning

Top class Learning selection of Courses

Pilih course sesuai keinginan, course bervariasi dari category Sales, Marketing, IT & Technology,, Finance, Motivation, dan lain lain

Shape
Distance Learning

Build Your Skills Online, during the Pandemi

Jarak jangan menjadi penghalang untuk belajar, bagi Anda yang sebagai karyawan di suatu perusahaan maupun yang saat ini berwirausaha, tingkatkan skills agar bisa berkompetisi dan juga sharing knowledge Anda kepada orang lain.

Grow your knowledge and your opportunities with thought leadership, training and tools.

View All Courses
About Us About Us
shape image

Finished Sessions

Enrolled Learners

Online Instructors

Satisfaction Rate

Go at your own pace

Our Popular Courses

Explore all of our courses and pick your suitable ones to enroll and start learning with us! We ensure that you will never regret it!

Kami adalah organisasi Non Profit dalam naungan Yayasan Patriot, kegiatan kami adalah Silaturahmi, Sharing & Learning dan juga Charity, dengan niat yang baik dan tujuan yang baik, kami yakin bisa membantu saudara saudara kita yang membutuhkan.

Get Started

Icons made by